نگهداری زعفران

ali.piri فوریه 12, 2019 0 Comments
نگهداری زعفران

نگهداری زعفران

زعفران بویژه بعد از اسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشه ای نگهداری شود.

زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگهداری نامناسب به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته میشود و مرغوبیت آن از دست میرود.

البته بعضا در اکثر مواقع زعفران تایک یا دو ماه بعد از برداشت بو و عطر دارد اشتباه رایج در این است که اکثرا فکر میشود که زعفران باید بو وعطر زیاد بدهد، زعفران بعد از دو ماه خشک میشود بویش می پرد وقتی آسیاب میشود و مرطوب مجدد بو و عطر میگیرد،

پس در همه مواقع سال زعفران بوی تازگی که تازه جمع شده باشد را نمیدهد، بنابراین بهتر این است که برای نگهداری خواص زعفران مقداری از آن را که میخواهند در طول یک هفته استفاده نمایند را آسیاب نموده و در جام شیشه ای قرار دهند.

مصارف غذایی و صنعتی زعفران

زعفران به جهت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد به وفور در غذاها صنایع شیرینی سازی، داروسازی و صنایع دیگر به مصرف میرسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *